Ny regionleder i Byggmesterforbundet

Ved årsskiftet begynner Ali Reza Nouri som regionleder i Byggmesterforbundet Oslo og Akershus.

Byggmesterforbundet har ansatt 38 år gamle Ali Reza Nouri fra Årnes i en nyopprettet stilling som regionleder i Oslo og Akershus.

Sammen med lokalforeningen og Byggmesterforbundet sentralt, vil Nouri yte service og bistand til medlemmene. Han skal også drive medlemsverving og arbeide med bedriftenes lokale rammebetingelser og være samarbeidspartner med lokale myndigheter i Oslo og Akershus.

Ali Reza Nouri har gått på tømrerlinje på videregående skole og tatt markedsutdanning. Han har brei erfaring fra salgs- og markedsarbeid og er nettopp valgt til sin andre periode som folkevalgt i Nes.

Han begynner i den nye jobben ved årsskiftet, og blir den tredje regionlederen i Byggmesterforbundet.

Fra før er det regionleder i Nord-Norge og i Østfold. Regionlederne er en del av forbundets strategi for å styrke seg lokalt.